5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Zorla fuhuşa tutuklama

Denizli'de jandarmanın düzenlediği operasyonda, 3 kadına fuhuş yaptırdığı iddia edilen 3 şahıs tutuklandı. 

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Yeniköy Köyü'nde geçtiğimiz gün bir ihbarı değerlendiren Denizli İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, M.B., F.B. ve L.C. isimli şahısların evine baskın düzenledi. Yapılan operasyonda 21 yaşındaki İ.G. isimli bayanı tehdit, baskı ve cebir kullanılarak fuhuş yaptırdıkları tespit edildi.

Evde yapılan aramada ayrıca 1 adet dipçikli otomatik av tüfeği, 8 adet dolu tabanca fişeği, 5 adet dolu av tüfeği fişeğiyle 2 adet sahte kimlik ele geçirildi. Operasyonda ayrıca gözaltına alınan Y.G. ve Ukrayna uyruklu N.I. isimli bayanlar, gönüllü olarak fuhuş yaptıklarını kabul ettiği için ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. N.I. isimli kadının, sınır dışı edilmek üzere Denizli Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne teslim edildiği öğrenildi. 

Operasyonda kadınlara fuhuş yaptırmak suçundan gözaltına alınan M.B., F.B. ve L.C., sorgulamalarının tamamlanmasından sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından 'insan ticareti yapmak' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.
iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2006 Pazar 14:05:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?