3
Mayıs
2024
Cuma
MAGAZİN

'Sezen' fırtınası

Denizli'de, "Kardelenler Projesi" kapsamında düzenlenen Sezen Aksu konseri büyük ilgi gördü. Konseri izlemeye gelenlerden yaklaşık 2 bin kişi konser alanın dolması sebebiyle açıkta kalınca, sanatçının dışarıya gelen sesiyle yetinmek zorunda kaldı.

Denizli Açıkhava Tiyatrosu'nda yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konserde Sezen Aksu, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Turkcell ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından organize edilen "Kardelenler Projesi" kapsamında konser veren Aksu, izleyicilerine "Kızlarımızı okutalım. Kızlarımız geleceğimizdir" çağrısında bulundu.

Hayranlarına eski ve yeni parçalarından seslendiren ünlü sanatçı, "Kardelen" şarkısını söylerken sevenlerinden büyük alkış aldı. Kendisini izlemeye gelen hayranlarına sık sık övgüler yağdıran Aksu, "Yemin ediyorum ben 30 yıl öncesini hatırlıyorum, böyle değildi. Türk halkının kulağında ilerleme var. Çalıştırsak ancak bu kadar olur. Mis gibi sesler, doğru vurguluyorsunuz" dedi. Bir hayranının "Bu senin sayende" demesi üzerine Aksu, "Bu bence benim sayemde değil. Bu ülkede herkes son yıllarda şarkıcı olmak istiyor. Son yıllarda doktorlar ve mühendisler, kim varsa, hepsi şarkıcı olmak istiyor" şeklinde konuştu.

Konser alanın dolması sebebiyle açıkta kalan 2 bin kişi ise, alan dışından ünlü sanatçının sesiyle yetinmek zorunda kaldı. Aksu hayranları konser alanın dışındaki park ve bahçelerdeki çimlerinin üzerine oturarak sanatçıyı dinlemeye çalıştı. Bilet gişeleri önünde bekleyen Aksu hayranları içeride yer kalmadığı için uzun kuyruklar oluşturdu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2005 Salı 11:30:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?