3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Ertuğrul Ekiz


Denizli’de geçen yıl trafik kazasında kaybettiği oğlu için okul yaptıran hayırsever, bu defa da sağlık ocağı yaptırmak için kolları sıvadı.

Denizli’de ticaretle uğraşan hayırsever vatandaş Ertuğrul Ekiz, geçen yıl trafik kazasında kaybettiği oğlu Yavuz Ekiz’in adına 250 bin mark harcayarak doğup büyüdüğü Serinhisar İlçesi’nde bir okul yaptırdı. Denizli Valisi Yusuf Ziya Göksu’ya bundan sonra her yıl bu gibi hayırlı işler yapma sözü veren Ertuğrul Ekiz, bu defa sağlık ocağı yapmak için kolları sıvadı. Memleketi Serinhisar ilçesinde şehir tipi bir sağlık ocağı yaptırmak isteyen hayırsever vatandaş Denizli Valisi Yusuf Ziya Göksu’nun makamında protokol imzaladı.

Protokol töreninde bir konuşma yapan vali Göksu, hayırsever vatandaş Ertuğrul Ekiz’in her şehire nasip olması gereken bir vatandaş olduğunu belirterek, "Denizli’de bu gibi insanların çokluğu beni memnun ediyor. Ertuğrul Ekiz okuldan sonra şimdi de 75 milyar lira harcayıp anahtar teslimi bir sağlık ocağı yaptıracak. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi. Ertuğrul Ekiz’in yaptıracağı sağlık ocağının Ağustos ayında tamamlanarak hizmete gireceğini belirten vali Göksu, hayırsever vatandaşın her yıl bu gibi hayırlı işler yapma sözü verdiğini söyledi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar