3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Kadir Kameroğlu


Denizli’de hayırsever İşadamı Kadir Kameroğlu tarafından yaptırılacak olan Irgıllı İlköğretim Okulu’nun protokolü imzalandı.

Bugüne kadar birçok okul, cami, sağlık ocağı ve hastane yaptıran hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu, şimdi de Çivril’in Irgıllı beldesinde okul yapmak için kolları sıvadı.

Protokol töreninde konuşan Denizli Valisi Yusuf Ziya Göksu, Kadir Kameroğlu’nun başta eğitim ve sağlık olmak üzere bir çok hayır işine imza attığını belirterek, "Kadir Kameroğlu’nun Devlet Üstün Şeref Madalyası ile ödüllendirilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunduk" dedi. Kadir Kameroğlu ise yaptığı konuşmada, Çivril Devlet Hastanesi’nde röntgen cihazının olmadığını belirterek, "Çivril’e bir röntgen mütehassısı gönderilirse, bu hastaneye röntgen cihazı alacağım" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Irgıllı İlköğretim Okulu protokolü imzalandı. Vali Göksu ile Kadir Kameroğlu’nun imzaladığı protokole göre inşaa edilecek okulun 1 trilyon liraya malolacağı belirtildi. 2 bin 805 metrekare alan üzerine yapılacak okulun gelecek yıl bitirilmesi planlanıyor.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar