3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Mustafa Kaynak


İzmir’e atanan Vali Yusuf Ziya Göksu, Denizli’den ayrılmadan önce 3 ayrı okul protokolüne daha imza attı.

Denizli’de eğitim alanında yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren Vali Yusuf Ziya Göksu, son protokollerini Polisevi’nde işadamı Kaynak Tekstil’in sahibi Mustafa Kaynak, Kale İlçesi Özlüce Köyü Muhtarı  ve Kale Kaymakamı Bayram Gale ve oğlunu trafik kazasında kaybeden baba Hasan Akan ile imzaladı. Denizlili işadamı Mustafa Kaynak tarafından Yenişehir Mahallesi’nde yapılacak olan Mustafa Kaynak Lisesi yaklaşık 1 trilyon 950 milyara malolacak. 24 derslikli lise bodrum, zemin ve 3 kattan oluşacak.

Honaz Merkez Hisar "Honaz Adil Akan İlköğretim Okulu" bahçesine Hasan Akan tarafından yaptırılacak olan spor salonu da, 130 milyar liraya malolacak. Denizli’nin Kale İlçesi Özlüce Köyü İlköğretim Okulu ise köy muhtarlığı tarafından 510 milyar liralık harcamayla yaptırılacak. 10 derslikli okulun 2003 yılında bitirileceği belirtildi.

Bayramdan sonra Denizli’den ayrılarak İzmir’e geçecek olan Vali Yusuf Ziya Göksu gitmeden önce 102. 103. ve 104. okul protokolünü imzaladığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Vali Göksu, "Yaklaşık 7 yıldır Denizli’de vali olarak görev yapmaktayım. Denizlili işadamlarının katkılarıyla birçok okul yaptırdık. Bugün de 3 hayırsever ile birlikte 102. 103. 104. okul protokolüne imza attım. Çok mutluyum" dedi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar