3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Raşit Özkardeşler


Denizlili hayırseverlerin eğitime destekleri sürüyor. Vali Yusuf Ziya Göksu ile hayırsever işadamı Raşit Özkardeşler arasında yeni bir protokol imzalandı. Yeni protokol ile Denizli’de eğitime destek veren hayırsever vatandaş sayısının 98’e yükseldiği bildirildi.

1975 yılında 8 derslikli Raşit Özkardeşler İlköğretim Okulu’nu yaptıran işadamı, şimdide 4 derslikli bir ek bina yaptırıyor. Eğitime verdiği destekle tanınan işadamı Raşit Özkardeş, yaptıracağı ek binaya eşlerinin isimlerini verdi. Ek binaya vefat eden eşi Pakize ile ikinci eşi Suzan’ın isimlerini veren işadamı Raşit Özkardeş, valilikte düzenlenen tören ile okul protokolunu imzaladı.

Törende konuşan Vali Yusuf Ziya Göksu, "Eğitime verdiği hizmetler ile tanınan işadamı Raşit Özkardeş, bugün bir protokola daha imza attı. Bugün yaptığımız protokol ile işadamımız 4 derslik bir ek bina yaptıracak. Kendisine böyle bir yardım yaptığı için çok teşekkür ediyorum. Bu protokol ile 98’e ulaştık. Vatandaşların eğitime destekleri bizi çok mutlu ediyor" dedi.
Konuşmaların ardından işadamı Raşit Özkardeş ile eşi Suzan Özkardeş, ek bina inşaatının protokoluna imza attı.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar