9
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Anneler günü için, Coşkun Sabah konseri

Gaziemir Belediyesi tarafından organize edilen Anneler Günü etkinlikleri çerçevesinde, sanatçı Coşkun Sabah konser verdi. 2,5 saat süren Sabah'ın konseri, Gaziemirlileri çoşturdu. 

Madam Burcu Modaevi katkılarıyla düzenlenen gecede sahnede 2,5 saat kalan Coşkun Sabah, Gaziemirlileri büyüledi. 

Yaklaşık 8 bin kişinin izlediği konser, gelinlik ve damatlık defilesiyle başladı. Defileden sonra sahne alan Coşkun Sabah, coşkulu kalabalığın katılımıyla şarkılarını seslendirdi. Konser boyunca gördüğü ilgiden çok mutlu olduğunu belirten Sabah, konser sırasında seyircilerin arasına inerek Gaziemir halkıyla bütünleşti.
 
Gaziemirlilerin beğeniyle seyrettikleri havai fişek gösterisinin ardından, sahnede Coşkun Sabah'la birlikte Gaziemirli annelerin "Anneler Günü"nü kutlayan Gaziemir Belediye Başkanı Adnan Yüksel, Gaziemirliler adına sanatçı Coşkun Sabah'a çiçek verdi.
.
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2006 Cumartesi 15:54:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet koşar IP: 85.108.156.xxx Tarih : 12.12.2006 20:38:27
keşke bizde katılsak keşke hep televizyonda izlemekten bıktık hep onun şarkılarını dinler dururum ama bitürlü kendini göremem ah şimdi orda herkezi nasılda coşturmuştur ah keşke bende olsam keşke bende olsam onun şarkılarının güzelliğini o ud şarkılarını hep evede dinliyorum keşke onu görsem keşke ama onun bana sesi ile yüzü yeter ben şu hasreti bitirsem keşke