8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Başkanlar kahvaltıda buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve metropol ilçe belediye başkanları, bu sabah İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi'nde biraraya geldi. Başkan Kocaoğlu, 7 metropol ilçe belediye başkanıyla buluştuğu toplantıda birlik mesajı verdi, tüm İzmirliler'in Kurban Bayramı'nı kutladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Arşivi ve Müzesi'nde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya, Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy, Bornova Belediye Başkanı Sırrı Aydoğan, Güzelbahçe Belediye Başkanı Ertan Avkıran, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Gaziemir Belediye Başkanı Adnan Yüksel katıldı. Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut, şehir dışında oldukları için buluşmaya katılamadı. Başkanlar, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla İzmirliler'in ve tüm ülkenin bayramını kutlayarak, iyi dileklerini ifade etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bayram mesajında, "2006 yılının ve Kurban Bayramı'nın belediye camiasına, İzmir halkına, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum. 2006 yılında İzmir halkına belediye başkanlarımızla birlikte, hep birlikte hizmet etmenin gururunu yaşayalım istiyorum. Tüm insanlığın, ülkemizin ve İzmir'in Kurban Bayramı kutlu olsun" dedi.

.
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2006 Cumartesi 15:06:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?