4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Belediyeden yılbaşı programı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, hazırladığı muhteşem bir programla 2006 yılını tüm İzmirlilerle birlikte karşılamaya hazırlanıyor. 27-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilmek üzere hazırlanan kutlama programı ile, 7'den 70'e herkesin coşkulu bir yılbaşı geçirmesi planlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeni yıl mesajında, "Kentler onlara sahip çıkanlarındır. Binlerce yılın birikimiyle barışın, demokrasinin ve çağdaşlığın kentidir İzmir. Kültür ve sanatı, yüreği ve bilinciyle yaşayanların kentidir. 9 Eylül'de ülkemizin özgürlük ve bağımsızlık kapılarının açıldığı, kurtuluşumuzun simgesidir. Cömert, konuksever, duyarlı insanların kentidir. İzmir bizim evimizdir. Biz o yüzden İzmir'i çok seviyor, İzmir için çalışıyoruz. Onu gelecek kuşaklara bir "dünya kenti" olarak taşımayı görev biliyoruz. Her şey, İzmir için. 2006, dünyaya, ülkemize ve İzmir'e sevinçler getirsin" dedi.

27 Aralık Salı günü başlayacak olan bir dizi etkinlik, 31 Aralık akşamı 2006'nın karşılanacağı coşkulu finalle son bulacak. 31 Aralık Cumartesi günü Mahzar Fuat Özkan ve Pamela'nın sahne alacağı Cumhuriyet Meydanı, İzmirlilerin bu yılbaşı gecesi de buluşma noktası olacak. Açık alan kutlamaları sadece Cumhuriyet Meydanı ile sınırlı kalmayacak.

Konak Metro İstasyonu, Konak Vapur İskelesi ve Karşıyaka iskelede Trio Gurubu'nun flüt, gitar, ritm konserleri de İzmirlilere keyifli anlar yaşatacak. İzmir Büyükşehir Belediye Bandosu ve Çocuk Korosu da Saat Kulesi ile Karşıyaka Çarşısı girişinde vereceği konserlerle yılbaşı eğlencelerine ayrı bir renk katacak. Ayrıca grup Quartet'in sanatçısı Esen'in Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde sunacağı konser de izleyenlere keyifli anlar yaşatacak.

.
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2005 Çarşamba 13:02:07
Güncelleme :23 Aralık 2005 Cuma 12:52:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?