4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Evlerini terk edip karakola sığındılar

İzmir'de dün yaşanan depremler nedeniyle 6 günlük kızlarını da alarak evi terk eden Şen çifti, gece çareyi polis karakoluna sığınmakta buldu.

Karşıyaka İlçesi Alaybey'de oturan 29 yaşındaki reklamcı Alper Şen ve İngilizce öğretmeni olan 32 yaşındaki eşi Feride Şen, dün sabah yaşanan depreme 6. kattaki evlerinde yakalandı.

Sabah saat 08.45'te meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki depremin ardından henüz 6 günlük olan kızları Beyza'yı da alarak evi terk eden Şen çifti, Alsancak'taki akrabalarının evine gitti. Burada saat 12.46'da 5.9'luk ikinci bir deprem daha meydana gelince çareyi açık ve güvenlik bir alan olan fuara gitmekte bulan Şen çifti, 6 günlük kızlarının dışarıda kalmasını göze alamayınca polise sığındı.

İzmir Fuar Asayiş Ekipler Amirliği'ne gelerek durumu anlatan Şen çiftine polisler sıcak ilgi gösterdi. Alper ve Feride Şen çifti, kızları Beyza ile birlikte geceyi daha sıcak ve güvenli bir ortamda geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Polislerin kendilerine gösterdiği ilgiden memnun kalan çift, "Çocuğumuz doğalı daha 6 gün oldu. Bu şekilde sokakta kalamazdık. Otomobilimiz de var, ama kızımızla bunun içinde kalmamız zor olacaktı. En güvenli yer olarak burayı gördüğümüz için polislere sığındık. Onlar da bize kapılarını açtılar. Teşekkür ederiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2005 Salı 11:32:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?