9
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Gazetecilere küfrettiler

İzmir'in Karabağlar semtinde Ali Derviş Akçay yönetimindeki otomobil, aşırı hız nedeniyle elektrik direğine çarptı. Araç alev alırken olay yerine itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü. Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan sürücü Akçay, ambulansın geç gelmesi ve basın mensuplarının kendisini görüntülemesi nedeniyle etrafa ağza alınmayacak küfürler yağdırdı.
Kaza gece 03.30 sıralarında 4307 sokak ile Yeşillik Caddesi'nin kesistiği noktada meydana geldi. İddiaya göre 35 DUU 72 plakalı otomobiliyle aşırı hız yapan Ali Derviş Akçay (34), Karabağlar 4307 sokaktan Yeşillik Caddesi'ne çıkarken direksiyon hakimiyetini kaybederek elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle alev alan ve yanmaya başlayan otomobilin içinden son anda çıkan Akçay ve yanındaki arkadaşı Yılmaz Polat (31) hafif şekilde yaralandı.

Elleri yüzleri kan içinde kalan iki arkadaş yaklaşık 20 dakika ambulans bekledi. Ambulansın gelmemesine ve basın mensuplarının kendilerini görüntülemesine kızan yaralılar, ağza alınmayacak küfürler etti. Polis tarafından sakinleştirilen Polat ve Derviş, daha sonra ambulansın gelmesiyle İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan her iki yaralının da durumunun iyi olduğu öğrenildi.
.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 12:00:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?