9
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

İş makinesinin altında kaldı

İzmir Karşıyaka’da 29 yaşındaki Samiye Algan Bahçivan, eşiyle vedalaştıktan 5 dakika sonra iş makinesinin altında kalarak hayatını kaybetti.

Samiye Algan Bahçivan, bir dersanede yönetici olan eşi Özgür’le vedalaşarak çalıştığı işyerine gitmek için, evinin 50 metre ilerisindeki durağa doğru yürüdü. Toprak yolda ilerleyen Samiye Algan Bahçivan, bir anda önüne çıkan iş makinesinin altında kaldı. Çevredekilerin bağrışlarına aldırış etmeyen lastik tekerlekli kepçenin sürücüsü olay yerinden hızla uzaklaştı.

Bir yıllık evli olan genç kadın, olay yerinde yaşamını yitirdi. İzinli günü olduğu için evde olan 32 yaşındaki Özgür Bahçivan, komşularının haber vermesi üzerine, koşarak olay yerine geldi. 

5 dakika önce uğurladığı eşinin cansız bedeniyle karşılaşan Özgür Bahçivan, gözyaşlarına boğuldu. Bahçivan, komşuları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Samiye Algan Bahçivan’ın cesedi savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Karşıyaka Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Polis, görgü tanıklarının ifadeleri üzerine genç kadını ezen iş makinesini Soğukkuyu Mezarlığı arkasında hafriyat çalışması yaparken buldu. Bahar Hürriyet’in sahibi olduğu 34-96629 plakalı iş makinesinin operatörü Abbas Aktaş yakalanarak, gözaltına alındı. İfadesine başvurulmak üzere karakola götürülen Aktaş, "Ben kimseye çarpmadım. Çarptıysam da farkında değilim" dedi.
.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2006 Salı 03:06:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?