8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

'İZMİR ALIŞVERİŞ FESTİVALİ 2006'

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Valiliği'nin katkılarıyla gerçekleştirilecek "İzmir Alışveriş Festivali 2006" düzenlenen toplantıyla basına tanıtıldı. 

Onursal Başkanlığını İzmir Valisi Oğuz Kağan Köksal'ın yaptığı ve Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, pek çok kurum ve kuruluşun destek verdiği festival süresince İzmir'in en köklü ticaret merkezi Kemeraltı Çarşısı, kültürel ve sosyal etkinlikler, konser, imza günleri gibi aktivitelerle renklendirilecek. 

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'de düzenlenen basın toplantısına İESOB Başkanı Mehmet Ali Susam, festival sponsoru Garanti Bankası Bölge Müdürü Hakan Kulakçı ve İESOB Başkan Vekili Hilmi Kurtoğlu katıldı. 

İzmir'in ticari, sosyal ve tarihi potansiyele sahip çarşıları olduğunu ve bu potansiyeli harekete geçirmek, çarşıdan alışveriş etme olgusunun ilgili kesimleri bir araya getirecek avantajları oluşturarak yeniden canlandırılmasını amaçladıklarını belirten İESOB Başkanı Mehmet Ali Susam, "Bu organizasyonla hem işyerlerinin, hem de tüketicinin çıkarlarını ortak bir paydada toplamayı amaçladık. Bir ticari alışverişin tüm tarafları açısından avantaj yaratmanın toplu bir kazanıma dönüşeceğine inanıyoruz. 

Her yaş grubundan İzmirli, 9 gün sürecek alışveriş festivalimiz boyunca; indirimli, avantajlı alışveriş olanağı bulacak, alışverişlerini, hipermarketlerde gördüklerinden çok daha çeşitli etkinliklerle renklendirebileceklerdir" diye konuştu. 

Coşkulu bir açılış yapacaklarını ve ardından geniş bir katılımla oluşacak kortej eşliğinde yürüyerek festivalin startını vereceklerini söyleyen Susam, "İzmir'i bir turizm ve ticaret kenti yapmak istiyoruz. Bu konuda herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. Tüm İzmirlileri açılışa ve festival süresince gerçekleştirilecek etkinlikler eşliğinde; kendi çarşılarında alışveriş yapmaya davet ediyoruz" dedi.
.
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2006 Salı 19:56:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?