8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

İzmir'de yaşlılar haftası etkinlikleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlediği etkinlikler, Kent Orkestrası'nın verdiği 'İkinci Bahar' konseriyle devam etti.

Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde düzenlenen konseri Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevi, Emekli Sandığı Narlıdere Dinlenme ve Bakımevi, Basın Sitesi Huzurevi ve Karabağlar Dr. Kemal Tarım Huzurevi sakinleriyle birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu ile Kültürel ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Selma Nalbantoğlu da izledi. Şef Hüseyin Çebi yönetiminde sahne alan İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası'nın solistleri Levent Gündüz, Esen Şeyda, Evrim Yapıcılar, Murat Dalkılıç ve Sevdim Selkuşu, popüler şarkılarla salonu dolduranlara eğlenceli anlar yaşattı. Sanatçılarla birlikte şarkılar söyleyen, dans eden huzurevi sakinlerine Türkegül Kocaoğlu da eşlik etti.

Konserin ikinci bölümünde sahneye çıkan klarnet ustası Önder Bali ise, boğazındaki rahatsızlık nedeniyle sahneye son kez çıktığını ve jübilesini İkinci Bahar Konseri'nde yaptığını söyleyerek, izleyenlere unutamayacakları bir klarnet dinletisi sundu. Son bölümde sahne alan Salim Dündar ise, nostaljik hafif müzik eserleriyle dinleyicileri yıllar öncesine götürdü. Dr. Türkegül Kocaoğlu, geceye katkılarından dolayı Kent Orkestrası sanatçılarına çiçek verdi.

.
Yayın Tarihi : 22 Mart 2006 Çarşamba 14:47:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?