4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Özkök, valilikte

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök, kuvvet komutanlarıyla birlikte Ege Ordu Komutanlığı'nı ziyaret etmek üzere geldiği İzmir'de, Vali Oğuz Kağan Köksal'ı da ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

İzmir Valisi Oğuz Kağan Köksal tarafından resmi törenle karşılanan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök ve beraberindeki Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Faruk Cömert, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Yener Karahanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Fevzi Türkeri'nin ziyareti bir süre basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Genelkurmay Başkanı Özkök ve kuvvet komutanlarının ziyaretine, Ege Ordu Komutanı Orgeneral Fethi Tuncel de eşlik etti. İzmir Valiliği Anı Defteri'ni imzalayan Genelkurmay Başkanı Özkök, Köksal'ın yeni göreve başlaması nedeniyle kendisine ziyarette bulunduklarını belirterek, "Sayın valimize yeni görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

Vali Köksal'da, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özkök ve beraberindeki komutanların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ziyarette Vali Köksal, Orgeneral Köksal'a üzerinde Vilayet Konağı kabartması bulunan bir plaket verirken, Özkök'te Köksal'a komutanlığının bir plaketini takdim etti.

Vali Köksal ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özkök ve beraberindeki kuvvet komutanları, ziyaretin anısına fotoğraf çektirdi. Komutanları uğurlayan İzmir Valisi Köksal, "Yeni göreve başlamam nedeniyle nezaket ziyaretinde bulundular" açıklamasını yaptı.

.
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2005 Cuma 18:59:39
Güncelleme :18 Ekim 2005 Salı 11:36:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?