4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Pakistan için yardım kampanyası

AK Parti İzmir Kadın Kolları, kış aylarının yaklaşması sebebiyle depremde mağdur olan Pakistan halkı için battaniye kampanyası başlattı.

İl merkezinde, yönetim kurulu ve kadın kolları ilçe başkanlarıyla birlikte basın toplantısı düzenleyerek kampanyayı İzmirlilere duyuran Kadın Kolları İl Başkanı Gülsüm Satoğlu, İzmir halkının kardeş Pakistan halkını yalnız bırakmayacağına inandığını söyledi.

İlçe başkanlarının eş dost arasında topladıkları yardımlarla şimdiden battaniye sayısının 800'ü geçtiğini belirten Gülsüm Satoğlu, özellikle Aliağa, Ödemiş, Gaziemir, Menemen ilçelerinden yoğun yardım toplandığına dikkat çekti. Satoğlu, "İlçelerimizden ayrıca, çocuk bezleri, kadın pedleri, ısıtıcılar gönderilmektedir. Pakistan'da özellikle çocuklar ve kadınlar çok zor durumda. Biz evlerimizde sıcak ortamlarda yaşarken, kadınlar ve çocuklar Pakistan'da çadırlarda soğukta yaşam mücadelesi vermektedir. Onların dertlerine bir nebze de olsa derman olabilmek bizim tarihi görevimizdir" dedi.

Başta battaniye olmak üzere toplanan yardımların AK Parti İzmir milletvekillerinin katkılarıyla düşük maliyetle Pakistan'a ulaştırılacağını ifade eden Satoğlu, "Kamuoyuna yaptığımız bu duyurudan sonra özellikle İzmirli hanımların yoğun bir şekilde katkıda bulunacaklarına inanıyorum. İl Başkanlığımızın 462 43 43 nolu telefonunu aramaları yeterli olacaktır. Görevlendirdiğimiz ekiplerimiz onların verdiği adreslerden anında yardımları alacaktır" diye konuştu.

AK Parti İzmir Kadın Kolları'nın kampanyası 30 Kasım'a kadar devam edecek.

.
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2005 Çarşamba 15:57:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?