4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Pehlivanoğlu Bal-Göç Başkanı

İzmir'in en büyük derneklerinden olan Balkan Göçmenleri Derneği (Bal-Göç) Genel Kurulu, İzmir Fuarı Atlas pavyonunda yapıldı. Yapılan seçimlerde Bal-Göç'ün yeni başkanlığına Süleyman Pehlivanoğlu seçildi.

Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği genel kurul toplantısının divan başkanlığını, AK Parti Çanakkale Milletvekili İbrahim Köşdere yaptı. Bulgaristan'dan da katılım olan toplantıya, eski milletvekili ve belediye başkanı Cengiz Bulut, İzmir Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Vahap Savaşan, Federasyon Genel Sekreteri Rifat Sait, İzmir'deki Balkan derneklerinin başkanları, belediye meclis üyeleri ve Bal-Göç üyeleri katıldı.

Kongrede birlik beraberlik mesajları veren Süleyman Pehlivanoğlu 903 oy alarak başkan seçilirken, rakibi Hüseyin Kocaman 511 oy aldı.

.
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2005 Pazartesi 13:43:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cevdet şen IP: 85.107.60.xxx Tarih : 13.04.2008 15:34:38

ben türkiyedeki bütün bulgaristan türklerine seslenmek istiyorum özellikle düğün sahiplerine ve müzisiyenlere.-yaz ayları geldi yine düyünler başlayacak ama o düyünlerde çalınan o saçma sapan bulgarca müzikleri beni utandırıyor.-haklı deyilmiyim okadar güzel türkülerimiz varken-kamınite padatın anlamı ne*gençlerimiz bunu biliyormu*başkanımdan isteyim bu konuyla ilgilenmesi.-kimsenin düğününe karışmak gibi niyetimiz yok ama benim türklüğüme gölge düşürdüğünden korkuyorum.