9
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Sayısal Loto'nun İzmirli talihlisi kayıp

Sayısal Loto'da yaşanan devirlerle katlanan ikramiyeyi, İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'ndeki bir bayiden oynayan kimliği belirsiz talihli kazandı. Üçüncü devir haftasında 6 bilen talihli şahıs, 4 milyon 649 bin YTL'nin sahibi oldu. Ancak, talihli ortaya çıkmazken, Kemalpaşalılar şimdi birbirlerine "Kim milyoner oldu?" sorusunu yöneltiyor.

Sayısal Loto'da 2 haftadır devreden para, üçüncü haftadaki toplamla 4 milyon 649 bin YTL'ye ulaştı. Dün gece gerçekleşen çekiliş sonucu, talihli belirlendi. 6 bilen 1 kişiye tam 4 milyon 649 bin 698 YTL ikramiye çıktı. Çekilişin hemen ardından kuponun İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'ndeki bir bayiye yatırıldığı öğrenildi. Talihlinin kuponunu yatırdığı bayinin sahibi Mesut Gündoğdu, ikramiyenin Kemalpaşa'ya çıkmasına çok sevindiğini belirterek, "Bundan önce de önemli ikramiyeler dağıtmıştık. Ama ilk kez büyük ikramiyeyi kazandırıyoruz. Çok mutlu bir olay. Talihliyi ben de merak ediyorum. Ama kim olduğunu tabii bilemem" dedi. Gündoğdu'nun sayısal bayisi günün ilk saatlerinden itibaren ana-baba gününe dönerken, talihli bayiden kupon yatıranların sayısı bir anda yükseldi.

Kemalpaşalılar şimdi 4 milyon 649 bin YTL kazanan talihlinin kim olduğunu merak ederken, herkes birbirine şüphe ile bakıyor. İkramiyenin, paraya ihtiyacı olan birine çıkmasını dileyen Kemalpaşalılar, talihliden ilçedeki hastane yapımına destek istiyor.

.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 22:20:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?