8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Tatlıses hastanede

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, İzmir'de solunum yetmezliği nedeniyle hastanede tedavi gören arkadaşını ziyaret etti.

Karşıyaka İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan 73 yaşındaki Mustafa Al, 10 gün önce oğulları Erdal ve Mehmet Al tarafından 'solunum yetmezliği' şikayetiyle Alsancak Özel Ege Sağlık Hastanesi'ne kaldırıldı. Rahatsızlığı giderek artan Mustafa Al yoğun bakıma alınırken, Tatlıses arkadaşının sağlık durumunun ciddiye gittiğini öğrenir öğrenmez apar topar İstanbul'dan İzmir'e geldi.

Hastaneye gelen İbrahim Tatlıses, Erdal ve Mehmet Al'a 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. Doktorlardan Mustafa Al'ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Tatlıses, yoğun bakımda olduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisini alınca çok üzüldü.

'Dostum ve Urfalılar'ın sevgilisi' diye hitap ettiği 7 çocuk babası Mustafa Al ile hastaneye yatmadan birkaç gün önce birlikte mangal yaptıklarını ifade eden İbrahim Tatlıses, "İnşallah korktuğum olmaz. Allah'tan ümit kesilmez. Ama durumu çok ciddi. Hep gözüm onun üstünde. Sürekli ilgileniyorum. Yoğun bakıma alınmadan önce daha ümitliydim. Ama inşallah iyileşir" dedi.

Mustafa Al'ın oğulları Erdal ve Mehmet Al, İbrahim Tatlıses'in sık sık babalarını arayıp halini hatırını sorduğunu ve ara sıra evine ziyaretine geldiğini söyleyerek, "Babamız hastaneye yattığı günden beri 10 gündür sık sık telefonla bizi arayıp durumunu soruyordu. Biz de dün yoğun bakıma alındığını söyleyince hemen geldi. Babamızla İbrahim Tatlıses'in dostluğu memleketimiz Urfa'ya dayanır" diye konuştu.

İbrahim Tatlıses'i hastanenin acil servis çıkışında gören bazı hayranları kendisine bir şey olduğunu zannederken, Tatlıses bir hasta ziyaretinden döndüğünü açıkladı. Bazı hayranları da ünlü sanatçının kameralı cep telefonlarıyla fotoğrafını çekti.

.
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2006 Cuma 12:51:47
Güncelleme :3 Şubat 2006 Cuma 12:56:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?