9
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Altay hedef belirledi

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Altay, sezon sonu hedefini Turkcell Süper Ligi'ne yükselmek olarak belirledi.

kinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Altay, sezonun ikinci yarısına iddialı hazırlanıyor. WOW Topkapı Oteli sahasında Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı oyuncular, hırslı ve istekli çalışmalarıyla teknik heyetten tam not aldı. Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Burhanettin takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Sezonun ilk yarısını 3. sırada tamamlayan Siyah-beyazlı ekipte Teknik Direktör İsmail Kartal, tek hedeflerinin Süper Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.

İkinci yarı hazırlıklarının çok iyi devam ettiğini belirten Kartal, "Antalya kampımız çok iyi gidiyor. Hedefimiz sezon sonunda ilk 2 sırada yer alarak Süper Lig'e yükselmek. Bunu da başarabilecek güçteyiz. Antalyaspor ile de aramızda sadece bir puan var. Ben oyuncularıma güveniyorum. Oyuncularım burada çok iyi şekilde çalışıyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor" diye konuştu.

Sadece defans bölgesinde problem yaşadıklarını dile getiren Kartal, bu bölgeye takviye yapmayı planladıklarını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2006 Perşembe 12:13:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?