9
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Altay iddialı geliyor

Zirve mücadelesi veren Altay'da, kulüp başkanı Mehmet Erdoğan, takımın Antalya kampında ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandığını söylerken, ikinci yarı için iddialı konuştu..

Antalya'daki kamp çalışmalarını takip ettiğini ve teknik direktör İsmail Kartal'ın antrenman yönteminin takıma katkı sağladığını gözlemlediğini belirten Mehmet Erdoğan, maddi sıkıntıları da büyük ölçüde aştıklarını kaydetti.

Erdoğan, oyuncuların form durumlarının yanı sıra morallerinin de üst düzeyde olduğunu vurgulayarak, ''Bu tabloya bakarak ikinci yarıya bomba gibi gireceğimizi söyleyebilirim. Maddi açıdan da bir sorun yaşamayacağız. Gerekli planlamayı yaptık'' dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü de kaydeden Erdoğan, ''Transfer konusu karışık. Satmayacağımızı söylememize rağmen oyuncularımıza çok talip var. Biz de bazı oyuncuları almak için çaba harcıyoruz. Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve Beylerbeyi'nde oynayan Can, kampımıza katıldı. Büyük ihtimalle ikinci yarı Altay forması giyecek'' diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2006 Salı 11:47:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?