4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Altay İsmail Kartal'a emanet

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Altay, Teknik Direktör İsmail Kartal ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziemir Kutlu Aktaş Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Genel Sekreter Ömer Hızlıok, hedefledikleri başarıyı İsmail Kartal ile yakalayacaklarına inadıklarını belirterek, "İsmail hocaya inandığımız ve güvendiğimiz için buradayız. Bugünden itibaren hocamızın raporu doğrultusunda hareket edeceğiz. Hocamıza hoşgeldin dileklerimi sunuyor, hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Teknik Direktör İsmail Kartal ise Altay'ın hedefi olan bir takım olduğunu ve buraya başarı için geldiğini söyledi. 12 yıllık antrenörlük hayatında dünyanın en iyi teknik adamları ile çalıştığını belirten Kartal, "Futbol yaşantımda da antrenörülük hayatımda da dünyanın en iyi teknik direktörleriyle çalıştım. Bunların arasında Otto Baric, Christoph Daum, Parriera ve Löw ön plana çıkan isimler. Yalnız benim kendi tekniğim ve tarzım var. Benim nasıl hedeflerim varsa Altay'ın da aynı şekilde hedefleri var.Takımımı bu doğrultuda çalıştırarak, ikinci yarıda hedefimize ulaşacağız. İkinci yarıda herkes farklı bir Altay görecek" diye konuştu.

Mardinspor ile anlaşarak karşılıklı olarak yollarını ayırdığını ifade eden Kartal, "Ben kimseyi satmadım ve kimseyi yarı yolda bırakmadım. Mardinspor ile anlaşırken, başkan ilk 6 takım içerisinde olacağımızı belirtmişti. Fakat sonraları yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı bu hedeften uzaklaşmaya başladık. Kulübümle görüşerek karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık. Bugünden itibaren de Siyah-beyazlı camiaya hizmet için buradayım" dedi.

Bu arada, imza töreni sırasında Teknik Direktör İsmail Kartal'ın, çalışma sistemi içerisinde haftanın bazı günlerinde idmanları basına kapatacağını belirtmesi üzerine basın mensupları ile İsmail Kartal arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.Karşılıklı konuşmaların ardından gerginlik yatışırken, İsmail Kartal basın mensuplarının kendisini anlayışla karşılamalarını istedi.

.
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2005 Çarşamba 15:56:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?