4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Altay'da birlik çağrısı

Altay, yeniden Turkcell Süper Lig'e çıkmak için kenetlendi.. Altaylist, şampiyonluk hedefleyen takıma ve teknik direktör İsmail Kartal'a tam destek verirken İzmirlilere de çağrıda bulundu..

Altaylist'in açıklaması şu şekilde;

Türk Futbolu'nun önde gelen kulüplerinden biri olan ve 1914 yılından bu yana şerefli mazisiyle gurur duyduğumuz Altay Kulübü'nün hak ettiği yere gelmesi için her İzmirli ve her Altaylıya büyük görev düşmektedir.

Kamuoyu takdir edecektir ki; son yıllarda en çok haksızlığa uğramış kulüp Altay'dır. Bizler geçmişin hesaplaşması içinde değiliz, Türk Futbolu'nda yapılacak 'temizlik' operasyonunun en büyük destekçisiyiz. Futbol Tarihi'mizin altın sayfalarından birçoğu Altay'ın büyük başarılarına ayrılmıştır. Ulusal bağımsızlık savaşımızda bile İzmir'den yükselen hareketin öncü olduğu kulübün ferdi ve bugünkü temsilcileri olmak bize gurur vermektedir. Bu gurur bize yeter de artar bile.

İzmir'in son yıllarda sanayi, spor gibi birçok alanda gerilemiş olması her İzmir'li gibi biz Altaylıları da derin üzüntüye sevk etmektedir. Altaylist olarak İzmir Kulüpleri arasında yaşanan kısır çekişmelerin şehrimiz takımlarına ne gibi zararlar verdiğini görmenin burukluğu içindeyiz. İzmir'imizin Türkiye Birinci Süper Ligi'nde bir takımı bile olmaması sadece şehrimiz için değil Türk Futbolu için de büyük kayıptır.

Altaylist olarak her zaman Altay'ın yanındayız. Camiamızdaki birlik beraberlik hepimizi başarıya daha da inandırmaktadır. Yeni teknik direktörümüz İsmail Kartal'ın Altay'da çok başarılı olacağına tüm kalbimizle inanıyor ve kendisine başarılar diliyoruz.

Altaylist olarak tüm İzmirlileri kulübümüze destek olmaya çağırıyoruz. En azından bazı kişilerin kendi başarısızlarını örtmek için Altay'ı hedef gösterme yanlışlığını bir daha yapmayacaklarını ümit ediyoruz. Biz şehrimizi seviyoruz, çünkü biz Büyük Altay'lıyız. Ve marşımızda söylediğimiz gibi, "Şerefli koca bir ülkünün şerefli şanlı Altay'ımızın' her zaman yanındayız.

Altaylist Grubu

www.altay1914.com

.
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2005 Cuma 14:27:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?