4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Altay'da dönüm noktası

Altay'da, kulüp başkanı Mehmet Erdoğan, ''dönüm maçı'' gözüyle baktıkları Orduspor karşılaşmasını kazanmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Mehmet Erdoğan, Orduspor maçında yenik duruma düşmelerine rağmen maçtan kopmadan ve 2 gol atarak galibiyete ulaşmanın, Altay'ın iddiasını kanıtlaması bakımından önem taşıdığını anlattı.

Bursaspor yenilgisinden sonra ilk yarıda kalan 5 maçı da galibiyetle tamamlama hedefini ortaya koyduklarını anlatan Erdoğan, ''Orduspor maçı dönüm maçıydı, galibiyetle tamamladık. Şimdi 4 maç kaldı. İlk olarak Çanakkale Dardanelspor deplasmanından 3 puan çıkarmalıyız'' dedi.

Kulüp eski başkanlarının her hafta maça gelerek takımı desteklemesini de değerlendiren Erdoğan, ''Böyle 4-5 başkanın tribüne gelerek maç izlediği başka bir kulüp yoktur. Altay'ın büyüklüğü buradan geliyor'' şeklinde konuştu.

Teknik direktör Levent Eriş de, takımın Orduspor karşısında sergilediği mücadeleyle galibiyeti hak ettiğini, ilk yarıda kalan maçları en az kayıpla tamamlayacaklarını söyledi.

Altay'da kart cezalısı durumuna düşen Ali Eren ve Ali Ölmez'in, Çanakkale Dardanelspor maçında oynayamayacağı bildirildi. 

.
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 17:04:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?