4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Altay'ın yeni hocası Levent Eriş

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Altay, Teknik Direktör Levent Eriş ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Altay camiasının isminin de hedefinin de büyük olduğunu belirten Teknik Direktör Levent Eriş, "Altay'ı Süper Lig'e taşımak için geldik" dedi.

Gaziemir Kutlu Aktaş Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Genel Sekreter Ömer Hızlıok ile Asbaşkan Ethem Oruç'un da hazır bulunduğu imza töreninde Teknik Direktör Levent Eriş 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Teknik Direktör Levent Eriş, imza töreninde yaptığı açıklamada, bugüne kadar aldıkları tüm görevleri başarıyla tamamladıklarını ve Altay'a da başarı için geldiklerini belirtti.

Bugünden itibaren çalışmalara başlayacaklarını belirten Eriş, "Altay'da olmak güzel bir duygu. Altay'ın ismi kadar hedefleri de büyük. Biz her zaman iddianın ve hedeflerin olduğu yerlerde görev yapmayı tercih ediyoruz. İzmir'in ve Ege'nin başarısı için Altay'ı Süper Lig'e taşımak için mücadele edeceğiz" dedi.

Genel Sekreter Ömer Hızlıok ise şampiyonluğu hedefledikleri için Levent Eriş ile anlaştıklarını belirterek, "Kariyerine ve başarısına inandığmız için yönetim olarak Levent hocamda karar kıldık. Altay olarak sezon başından itibaren hedefimiz Süper Lig. İnşallah Levent Eriş ile şampiyonluk yaşayarak Süper Lig'e çıkacağız" diye konuştu.

Levent Eriş'in teknik heyetinde Cevdet Çapar yardımcı antrenör, Hakan Baygın kaleci antrenörü, Faik Ural kondisyoner olarak görev yapacakları belirtildi. Altay, Levent Eriş ile ilk antremanını bugün 15.00'te Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde yapacak.

.
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2005 Perşembe 14:08:48
Güncelleme :18 Ekim 2005 Salı 11:38:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?