8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Aynı kulüp 4 ayrı grupta yarı finallerde

İzmir Burger King Ligi’nde yarı final grubuna yükselen minik erkekler, namağlup lider olarak yarı finalleri garantileyen küçük erkekler, Türkiye 2nci lige yükselme final grubuna katılmaya hak kazanan A takım ve genç erkekler Türkiye yarı final B grubunda mücadele eden 2 ekip.. İşte bu 5 takım Karşıyaka Belediye Spor’un basketboldaki gururu..

Özellikle; Genç Erkekler Türkiye Yarı Final B grubunda; aynı formayla aynı kulüp adına mücadele eden 2 ayrı ekibin ilginç rekabeti büyük dikkat çekiyor.

Karşıyaka Belediye Spor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Hasan Işık, Karşıyakalı sporseverlerin gurur duyduğu bu başarılarda alt yapının çok önemli olduğunu vurgulayarak; “Karşıyaka Belediye Spor Kulübü spor okullarına verdiği önemin meyvelerini topluyor.

Tüm yarışmacı takımlarımızın yüzde doksanı spor okullarımızdan gelen çocuklarımızla oluşturuldu. Bu temel çalışma modelimiz sadece basketbolda değil, voleybol ve futbolda da devam etmektedir.

7-14 yaş arası çocuklarımız için Mavişehir Spor Salonu’ndaki kurs kayıtlarımız sürüyor. Üstelik bu kurslardan aylık olarak sadece 30 YTL gibi cüzzi bir ücret alınıyor. Spor sever ailelerimiz başvuru ve bilgi için 324 73 63 nolu telefondan bize ulaşabilirler” dedi.

.
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2006 Cuma 16:44:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?