4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Aziz Güngil yeniden başkan

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Karşıyaka'da tek listeyle gidilen olağanüstü genel kurulda Levent Aziz Güngil yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

Karşıyaka Nikah Sarayı'ndaki kongrede başkanlığa Levent Aziz Güngil tekrar seçilirken, yönetim kurulu seçimi 30 Aralık 2005 tarihine ertelendi. Genel kurul üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği kurulda, salonu dolduran Karşıyaka taraftarları "Kaf-Sin-Kaf" sloganları attılar. Genel kurula Karşıyaka Spor Kulübü Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'ın yanısıra kulübün duayenlerinden Hasan Deniz Kurdu, ile Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ve çok sayıda genel kurul üyesi ile taraftar katıldı.

Ekonomik sıkıntıları yok etmek ve kulüp içerisindeki sorunları çözmek için genel kurula gittiklerini belirten Güngil, "Amacım asıl görevi bırakıp kaçmak değildi. Genel kurula gitmemdeki asıl maksat, kulübün ekonomik sıkıntılarını yok etmek ve kulüp içersindeki bir takım sorunları çözmek için kongreye gittik. Bugüne yaptığımız en doğru işlerden bir tanesi mali disiplini sağlamak oldu. Verilemeyecek hiç bir hesabım yok" dedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2005 Cumartesi 11:39:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?