8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Göztepe'de yönetim değişti

Göztepe A.Ş.'de yönetim kurulu değişti.. Şirket yönetiminin devrini Uğur Bostancıoğlu İskender Tuğsuz'dan aldı.

Şirket yönetiminin devri nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Uğur Bostancıoğlu, yaklaşık 3 aydır yürüttükleri görüşmelerin sonuçlandığını ve İskender Tuğsuz'dan yönetimi, ekibiyle birlikte devraldığını bildirdi.

Şirketin hisselerinin sahibi Dinç Bilgin ile de görüştüklerini kaydeden Bostancıoğlu, şunları söyledi: ''Öncelikli hedefimiz takımı üst lige çıkarmak. Bunun için sezon sonuna kadar 500 bin YTL bütçe ayırdık. Başka takımların antrenmanlarına katılan bazı sözleşmeli oyuncularımız geri dönecek. Takım ikinci yarı hazırlıklarına Antalya Side'de başlayacak.''

Bostancıoğlu, harita mühendisi olduğunu ve inşaat sektöründe iş yaptığını belirtti. Hisseleri devreden İskender Tuğsuz ise bir nöbet değişiminin söz konusu olduğunu belirterek, ''Göztepe'nin satılması diye bir şey söz konusu olamaz. Protokol yaparken, oyuncu satılmaması ve transferin önünün açılması şartını getirdik'' dedi. Tuğsuz, Göztepe Kulübü'ndeki görevlerinin devam ettiğini ve tesisleşme konusunda çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 16:35:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?