4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

İzmir Gülşah'la gurur duyuyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Gülşah Kocatürk, 23 Yaş Altı Avrupa Judo Şampiyonası'nda bronz madalya alarak İzmir'in gururu oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, ulusal ve uluslararası müsabakalarda, başarılı sonuçlar alarak İzmir'in gururu olmaya devam ediyor. Ukrayna'nın Kiev kentinde 19-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Judo Şampiyonası'nda İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Gülşah Kocatürk, 78 kiloda bronz madalya kazandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının elde ettiği başarılarla gurur duyduğunu belirterek, "İzmir sporunun gelişmesi için tüm olanaklarımızı seferber ederek desteklerimizi sürdürüyoruz. Özellikle gençlerimizin spora yönelmelerine büyük önem veriyoruz. Bu bağlamda okullara ve amatör spor kulüplerimize malzeme desteği sağlıyoruz. Belediyemiz, Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları da kazandıkları başarılarıyla bizi mutlu ediyor. Onların bu başarılarının sürekliliği için biz de gerekli çabayı gösteriyoruz" diye konuştu.

Ulusal ve uluslararası alanda kazandıkları başarılarda, başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu olmak üzere Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ile yöneticilerinin büyük katkıları olduğunu belirten Avrupa 3.'sü Gülşah Kocatürk de, "Bana verdikleri desteklerden dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum. Ben de onların emeklerinin karşılığını başarılarımla vermek istiyorum. Şimdiye kadar hep gençler kategorisinde yarışmıştım. Büyüklerin A Turnuvalarına giriyordum ama büyüklerin şampiyonasına katılmam ilk kez Kiev'de gerçekleşti. İlk kez girdiğim 23 Yaş Altı Avrupa Judo Şampiyonası'nda Avrupa üçüncüsü olmam benim için 2008 Olimpiyatları öncesinde çok iyi bir tecrübe oldu. Bu oldukça iyi bir derece. Çok mutluyum, başarılarımı sürekli kılmak için var gücümle çalışmaya devam edeceğim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2005 Çarşamba 15:01:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?