4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

İZVAK: Ayın takımı Altay

İzmir Spor Gücü Vakfı'nın (İZVAK) düzenlediği Geleneksel 'Ayın Takımı, Teknik Direktörü ve Futbolcusu' yarışmasının ödülleri büyük jüri toplantısıyla sahiplerini buldu. Yapılan oylama sonucunda ayın takımı Altay, ayın teknik direktörü Ercan Ertemçöz, ayın futbolcusu ise Ufuk Ateş seçildi.

İzmir Hilton Oteli'nde, İZVAK tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen yarışmaya, İZVAK Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir Vali Yardımcısı Fahri Aykırı, Merkez Hakem Kurulu Asbaşkanı Oğuz Sarvan, bazı hakemler ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Toplantıda yapılan oylama sonucunda 2005-06 sezonunun Eylül ayında en başarılı takım Altay, en başarılı teknik direktör Ercan Ertemçöz (Altay), en başarılı futbolcu Ufuk Ateş (Altay) seçildi.

Toplantıda İzmir sporuna daima hizmet için çalıştıklarını belirten İZVAK Başkanı Levent Ürkmez, "İzmir'deki tüm kulüplerimize gelir getiren, kalıcı tesisler yaparak ekonomik sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. İzmir takımlarımızın en az birinin Süper Lig'e çıkarak, güzel İzmir'imizi temsil etmelerini istiyoruz. Bu konuda da hem valililiğimizin hem de bizim, ikinci yarıdan itibaren Süper Lig'e en yakın takıma ayrıcı destek vereceğini belrtmek isterim" dedi.

Ayrıca toplantıda 2004-05 futbol sezonunun en başarılarına da ödülleri verilirken, 2004-05 futbol sezonunu en iyi takımı Altınordu, en iyi teknik direktörü Najat Gürpınar (İzmirspor), en iyi futbolcusu Veysi Öz (İzmirspor) seçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2005 Salı 17:20:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?