8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Minik hentbolculardan teşekkür plaketi

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Hentbol Şampiyonası İzmir Elemeleri'nde birinci ve ikinci olarak yarı finallere katılma hakkı kazanan okul öğrencileri, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültürel ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Selma Nalbantoğlu'na teşekkür plaketi verdi.

1-6 Mart tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Hentbol Şampiyonası İzmir Elemeleri'nde birinci ve ikinci olarak yarı finallere katılma hakkı kazanan Bornova Zehra Hocahanım İlköğretim Okulu ile Konak Ali Akatlar İlköğretim Okulu öğrenci ve yöneticileri, okullardaki spor faaliyetlerine desteklerinden dolayı İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültürel ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Selma Nalbantoğlu'na teşekkür plaketi verdi. Plaket törenine İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serpil Güngör ile Dr. Türkegül Kocaoğlu da katıldı. Bornova Zehra Hocahanım İlköğretim Okulu Müdürü Abdülgafur Araç, Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar dallarında iki birincilik alarak 27-30 Nisan tarihleri arasında Adana ve Kayseri'de yapılacak yarı final maçlarına katılmaya hak kazandıklarını belirerek, "İzmir Büyükşehir Belediyesi, okullardaki spor faaliyetlerine her zaman destek oluyor. Bu desteklerle spor yapıp müsabakalara katılan öğrencilerimiz de böyle başarılı sonuçlarla İzmir'in adını Türkiye'ye duyuruyor. Büyükşehir Belediyesi'ne spora ve sporcuya desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Küçük Erkekler ve Yıldız Erkekler dallarında ikinci olarak 24-28 Mayıs'ta Konya'da yapılacak yarı final maçlarına katılmaya hak kazanan Konak Ali Akatlar İlköğretim Okulu Müdürü Duran Emecan da, bu desteklerden sonra iki okulun da Türkiye şampiyonu olarak İzmir'e döneceğini ve bu başarıyı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na hediye edeceklerini söyledi. Okullardaki spor faaliyetlerine İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğinin her zaman devam edeceğini vurgulayan Büyükşehir Belediyesi Kültürel ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Selma Nalbantoğlu, öğrencilerden Türkiye finallerinden şampiyonlukla dönmelerini beklediklerini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2006 Cuma 09:33:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?