9
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Sakatlıklar Tuborg'ta moralleri bozdu

Darüşşafaka ile yarın yapacağı zorlu maç öncesi Tuborg Pilsener'de 3 futbolcunun yapılan hazırlık çalışmalarında sakatlanması moralleri bozdu.

Önceki günkü antrenmanda sağ ayak bileğinden ciddi sakatlık geçiren Mike Bell'in ardından, bugün yapılan son çalışmada da Marcus Willianms 'ın karın adelesinden yaralanması ve ümit milli oyuncu Can Terzioğlu'nun da parmağının çıkması Tuborg teknik heyetini sıkıntıya soktu. Hemen tedavilerine başlanan oyunculardan Williams ile Terzioğlu, Darüşşafaka kadrosundan çıkartılırken, İstanbul kafilesine dahil edilen Mike Bell'in oynama ihtimalinin yüzde 80 olduğu belirtildi.

Menacer Cenk Duraklar, sakatlıkların tüm planlarını alt üst ettiğini belirterek, "Son 4 maçın 3'ünü kazanıp, bir ivme kazanmıştık. Ancak ligin 2. yarısına Darüşşafaka galibiyetiyle başlayıp, seri yapmak inancındaydık. Tüm hazırlıklarımız iyi giderken, son 2 antrenmanda takımın en önemli oyuncularından olan 2 yabancımız Bell ve Williams'ın sakatlıkları, onların yerine oynatmayı düşündüğümüz milli oyuncumuz Can Terzioğlu'nun da parmağının çıkması moralleri bozdu" dedi. Duraklar, geniş bir kadroya sahip olduklarını ve Darüşşfaka'yı yenebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını da ifade ederek, "Kim oynarsa oynasın hedefte bir değişiklik yok. Takımlar zaman zaman böyle şanssızlıklarla sarsılıyor. Oynamayanların yerine forma giymesi muhtemel olan yeni transferimiz Treina ile Kemal Tunçeri ve Onat Akış görevlerini eksiksiz yerine getireceklerdir" şeklinde konuştu.

Darüşşfaka ile Tuborg Pilsener arasında yarın Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

.
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2006 Perşembe 16:51:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?