28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Çıkan çatışmada 4 kişi yaralandı

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, aralarında husumet bulunan 2 kişinin birbirine karşılıklı ateş açması sonucu birisi çarşıya çıkan asker olmak üzere 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet bulunan 'Ejder' lakaplı Aykut Durmuş ile lakabı 'Kemalpaşalı Kadir' olan ancak kimliği tespit edilemeyen Kemal adlı şahıs, Süvari Caddesi'nde bugün saat 14.30 sıralarında karşılaştı. Aralarında husumet bulunan şahıslar, birbirlerine silah çekerek karşılıklı ateş açtı. Yaşanan çatışma sırasında Aykut Durmuş'un yanında bulunan ve değnekçilik yaptığı öğrenilen Gökhan Sarılar (25) ile Uğur Ülgün (25) ve olay yerinden geçmekte olan Nurullah Demir (18) ile çarşı iznine çıkan asker Mevlüt Yıldız (21) yaralandı. Birbirlerine ateş açan iki şahıs kayıplara karışırken, yaralılar Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Karnına iki kurşun isabet eden ve hayati tehlikesi bulunan Uğur Ülgün ameliyata alındı. Gökhan Sarılar'ın sol ayağından hafif şekilde yaralandığı öğrenilirken, 3. Sanayi Sitesi'nde tamircilik yapan Nurullah Demir'in sol ayak baş parmağından, Bornova 57. Topçu Tugayı 3. Batarya'da vatani görevini yapan Mevlüt Yıldız'ın ise sağ kolundan dirsekten yaralandığı bildirildi. Kolundaki damarlar parçalanan talihsiz asker, Ege Üniversitesi Kalp Damar Cerrahisi'ne sevk edildi.
Tedavisi tamamlanan Gökhan Sarılar, daha sonra acil servis kapısına gelerek diğer yaralıların yakınlarını teselli etti. Endişeli bir şekilde bekleyen yaralıların bazı yakınları sinir krizi geçirdi.
Polis olayla ilgili olarak çatışmadan sonra yaralı olarak kaçtıkları söylenen Kemal isimli zanlı ile Aykut Durmuş'u arıyor.
.
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2006 Pazar 22:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?