19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Eşiyle tartışan genç intihar etti

Bornova'da bir kişi, eşine veda mektubu yazdıktan sonra silahla kendisini vurarak intihar etti. Olay, dün saat 18.30 sıralarında Bornova Trafik Hastanesi bahçesinde meydana geldi.

Hastane görevlileri park halindeki 35 AG 3136 plakalı kamyonet içerisinde bir şahsın hareketsiz yattığını görerek polisi aradı. Görevliler tarafından acil servise kaldırılan Oktay Çakmak'ın (26) hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen polis, metal kaplama işleri yapan Çakmak'ın silahı başına dayayarak intihar ettiğini belirlerken, kamyonet içerisinde gencin eşine hitaben yazdığı, "Serpil ben sana hiç ihanet etmedim, inşallah vicdan azabı çekmezsin, oğluma iyi bak" notu bulundu.

İfadesi alınan Serpil Çakmak, eşiyle sabah saatlerinde ufak bir tartışma yaşadıklarını ve kızması sonucu eşinin evi terk ettiğini söyledi. Oktay Çakmak'ın babası Ali Çakmak ise, oğlunun intihar etmesi için hiçbir sebep olmadığını söyledi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla Oktay Çakmak'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 12:46:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?