28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Eczaneyi soğana çevirdiler

İzmir'in Bornova İlçesi'nde bir eczanenin kepenklerini kesen kimliği belirsiz hırsızlar, çok sayıda ilacı çalarak kayıplara karıştı. Televizyon ve bilgisayarlara dokunmayan hırsızlar, parmak izi bırakmadan kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, olay Osmangazi semti 597 Sokak içinde bulunan Engin Özipek'in sahipliğini yaptığı Özipek Eczanesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Eczanenin kapısının açık olduğunu fark eden vatandaşlar, polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis, kapının kırılmış olduğunu, raflarda bulunan ilaçların alındığını tespit etti.

Hırsızlık haberini polislerden öğrenen eczacı Özipek, iş yerine geldiğinde şoke oldu. İş yerinde yapılan incelemede, piyasa değeri pahalı olan ilaçların çalındıgı belirlendi. Sigortalı olduğu için ilaçlarının parasını alacağını belirten iş yeri sahibi, "Artık her gün eczaneler soyulmaya başlandı. Hırsızlar özellikle pahalı ilaçları almış, diğer ucuz ilaçlara dokunmamış. İnşallah hırsızlar kısa sürede yakalanır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2006 Perşembe 10:26:05
Güncelleme :16 Ocak 2006 Pazartesi 13:15:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet ağartıoğlu IP: 81.213.141.xxx Tarih : 24.01.2006 21:57:03
polis akıplerı bıraz daha sokaklarda ekıp arabalarıyla dolasmalı hırsızlık olduktan sonra gelıyor kı buda bır ıse yaramıyor sıcak yuvalardan cıkın!!!!!!