18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Karpuz tezgahı alev alev

Bornova'da bir karpuz tezgahında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Önceki gece saat 00.30 sıralarında, Bornova Mustafa Kemal Caddesi'nde boş bir arsadaki Murat Kurtulmuş'a ait Malatya Kavun ve Karpuz Pazarı adlı sergiden alevler çıktığını gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi.

Sergideki bir piknik tüpünün patlaması sonucu büyüyen yangın, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevreye sıçramadan söndürüldü. Yangında, etrafı brandalarla örtülü olan sergi tamamen yanarak küle döndü.

Yangın sırasında tezgahın kilitli olduğunu ve içerde kimsenin olmadığını belirten Murat Kurtulmuş, "Ben 15 yıldır burada bu işi yapıyorum. Beni çekemiyorlar. Şüphelendiğim bazı düşmanlarım var. Bunun için daha önce de polise müracaat etmiştim. Bu bilinçli olarak yapıldı. Ama bunun hesabını verecekler" diye konuştu.

Olay yerinde inceleme yapan polis ve itfaiye ekipleri kundaklama ihtimali üzerinde dururken, yangının kesin çıkış nedeninin bilirkişi incelemesi sonucu ortaya çıkacağı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2005 Pazartesi 12:47:32
Güncelleme :14 Kasım 2005 Pazartesi 12:51:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?