23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Maytapla gelen yangın

İzmir'in Bornova İlçesi Çamdibi semtinde, çocukların maytabından çıkan alevler, bir kereste deposunun önündeki keresteleri tutuşturdu. Yangına zamanında müdahale eden itfaiye ekipleri, büyük bir faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre, olay 12.30 sıralarında Çamdibi Burak Reis Caddesi No 28'deki bir kereste deposunda meydana geldi.

İzzet Dipburun adlı şahsa ait deponun bitişiğindeki oyun parkında oynayan çocuklar, bakkaldan aldıkları maytapları ateşleyerek eğlenirken, maytaplardan biri kerestelerin arasına kaçarak yangına sebep oldu. Kuru keresteler bir anda tutuşurken, çevrede yerleşim birimlerinin de bulunması korkulu anların yaşanmasına sebep oldu.

İtfaiye ekipleri yangına zamanında müdahale ederek, söndürme çalışması başlattı. Deponun bahçesinde 2 adet dorseli TIR'ın da bulunması, yangının bu araçlara sıçraması ihtimalini kuvvetlendirirken, itfaiye ekiplerinin çabası ile korkulan olmadı. Yangın, yaklaşık yarım saatlik çalışma sonunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2005 Cumartesi 15:12:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?