1
Haziran
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Taksici gaspçıya kök söktürdü

İzmir'in Bornova İlçesi'nde aynı gecede 2 taksicinin para ve cep telefonlarını gasp eden zanlı, parasını almak istediği başka bir taksi şoförü tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, bir taksi durağında çalışan Ertan Aydın (25), 35 T 6619 plakalı aracıyla S.Y'yi (46) Fatih Caddesi'ndeki bir otelin önünden aldı. S.Y'yi önce Yenişehir'e daha sonra da Alsancak'a götüren Aydın, zanlının Çamdibi'ne gitmek istediğini söylemesi üzerine buraya yöneldi.

Çınar Parkı yakınında inmek isteyen ve ücreti ödemek için 50 YTL veren S.Y, kendisine para üstü vermeye çalışan Aydın'ı silahla tehdit ederek üzerindeki paraları aldı. Bu sırada silahın şarjörünün düşmesi üzerine Aydın, S.Y'ye müdahale etti. Aydın, gürültü üzerine yanlarına gelen çevre sakinlerinin yardımıyla zanlıyı etkisiz hale getirdi.

Olay yerine gelen ekipler tarafından Çamdibi Polis Karakolu'na götürülen S.Y'nin, kimliği henüz belirlenemeyen 20 yaşlarında bir kişiyle olaydan yaklaşık 1 saat önce Çamdibi ve Altındağ semtlerinde 2 taksi şoförünün para ve cep telefonunu gasp ettiği belirlendi.

S.Y'nin, mağdur olan taksi şoförleri Suat Cankaragöz ve Semih Eylik tarafından da teşhis edildiği bildirilirken, diğer zanlıyı yakalamak için çalışma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2005 Pazartesi 14:38:03
Güncelleme :2 Ekim 2005 Pazar 16:34:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?