24
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir'in Bornova İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kaza, gece saatlerinde Bornova Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi önündeki viyadük üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bornova'dan Konak istikametine gitmekte olan Aşkın Sandalcı (29) yönetimindeki 45 KL 448 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesiyle yol kenarındaki demir korkuluklara çarptı. Kazada, otomobil içerisinden dışarı fırlayan şoför Sandalcı, viyadükten aşağıya düşerek feci şekilde can verdi. Araçta bulunan diğer yolcular Mustafa Eroğlu (27) ve Sertan Kaya (29) kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Kazada hayatını kaybeden Aşkın Sandalcı ve yaralanan Eroğlu ve Kaya'nın Manisa'da bulunan Sanpan Isı Sistemleri Fabrikası'nda işçi olarak çalıştığı belirtildi. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2005 Çarşamba 11:34:55
Güncelleme :1 Ekim 2005 Cumartesi 16:17:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fahri sandalcı IP: 217.167.123.xxx Tarih : 25.12.2008 10:37:01

geç tecelli eden adalet adalet deyildir diyenlerin şimdi ne demek isdediğini daha iyi anladım çünkü benim rahmetli oğlum aşkın sandalcı bir komploya kurban gitdi mevcut resimdende anlaşılacağı üzere aracın sağtarafında olduğu bilirkişiler ve dahasonra araçda bulunan yaralı mustafa eroğlunun da itirafı ile anlaşıldı ki sözkonusu aracı rahmetli oğlum deyil sertan kaya kullanıyormuş ve oğlumun ölümüne sebep olan bu şahıs suçu rahmetlinin üzerine atmak sureti ile önce yalan söyledi daha sonra olay ortaya çıkdığı halde kaza kurbanın anne babası ve eşi geride kalan yetim yavrusu dahil biz yakın larına bir baş sağlığı dileme zahmetinde bile bulunmadı ben bu şahsı önce allaha sonrada türk adaletine havale ediyorun ancak biraz türk adaletinden şüphe etmeye başladım netice anne ve baba olarak biz ikimizde o gün den beri yani dörtyıldır ilaçlı piskolojik tedavi görüyoruz halen mahkeme miz devam ediyor ve bir sonuç çıkmadı tek oğlum rahmetlinin babası fahrisandalcı..