1
Haziran
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Trafik kazası: 15 yaralı

Bornova'da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralanırken, kurtarma çalışmaları sırasında karmaşa yaşandı.

Kaza, Ankara Caddesi üzerindeki Osman Kibar Tüneli'nde meydana geldi. İzmir'den Menemen yönüne seyreden Mehmet Kopa (24) yönetimindeki 35 HCM 71 plakalı yolcu minibüsü, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu savrularak yan devrildi.

Bu sırada arkadan gelen Cengiz Aral'ın kullandığı 22 HZ 384 plakalı İzmir'den Edirne'ye giden yolcu otobüsü, devrilen minibüse çarptı. Otobüse de arkadan gelen 35 AJ plakalı özel panelvan minibüs çarptı. Kazada 15 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, olay yerine çevredeki hastanelerden çok sayıda ambulans ve AKS 110 ekibi gönderildi. Yaralı sayısının fazla olması nedeniyle kurtarma paniği ve karmaşa yaşandı.

Durumu ciddi olan yaralılar ambulanslarla hemen hastanelere kaldırılırken, bazı yaralılar görevliler gelinceye kadar yerde bekledi. Yaralılardan 8'i Ege Üniversitesi'ne, 3'ü Tepecik Eğitim Hastanesi'ne, 4'ü ise Bornova Trafik Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2005 Perşembe 12:12:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?