19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Kahvede fasıl keyfi

Gaziemir'de bir kıraathane işletmecisi, müşterilerine farklı bir hizmet sunarak kahvede fasıl gecesi düzenledi.

Gaziemir Arda Meydanı'ndaki Atılgan Kıraathanesi'nde, her hafta çarşamba gecesi fasıl gecesi düzenleniyor. Kahveye vakit geçirmek için gelen vatandaşlar, İsmail Canbaz'ın kemanıyla çaldığı parçalar eşliğinde oyunlarını oynayıp keyifli bir gece geçiriyor.

Müşterilerinin geceye yoğun ilgi gösterdiğini ve bu uygulamadan çok memnun kaldıklarını söyleyen 43 yaşındaki kıraathane işletmecisi Serdar Atılgan, "Kış günü kahvemize gelen müşterilerimize daha iyi bir hizmet sunmak için her çarşamba gecesi fasıl gecesi düzenledik. Fiyatlarımızda hiçbir değişme yoktur. Her gece olduğu gibi bu gece de kahvemize gelen vatandaşlar, hem çaylarını yudumlayıp, oyunlarını oynarken bir yandan da müzik dinleyerek ruhlarını dinlendirme imkanı bulacak" dedi.

Kıraathanelerin sadece televizyonda maç izlenip oyun oynanan ve çay kahve içilen mekanlar olmadığını ifade eden Atılgan, "Dar gelirli vatandaşlarımız her zaman canlı müzik çalan eğlence yerlerine gidemediği için biz haftanın bir günü bunu kendi imkanlarımızı kullanarak sağlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 14:38:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?