18
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM
Belediye Sayfaları

Minik ellerden resim sergisi

Karşıyaka Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği işbirliğinde düzenlenen, 0-6 yaş grubu çocuklarının yaptığı Atatürk resimleri sergisi Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı'nda açıldı.

Açılış kurdelesini Belediye Başkanı Cevat Durak ve minikler birlikte kesti. Müzisyen Işıltan Uşaklıgil, akordionu eşliğinde Atatürk'ün sevdiği şarkıları çocuklarla beraber seslendirirken, minikler de tango yaptı. Etkinlikte Atatürk şiirleri ve şarkılar söylenirken çocuklar kadar öğretmenler ve konuklarda duygusal anlar yaşadı.

Karşıyaka Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Ayfer Çalışkan, çocuklara seslendiği konuşmasında, bugünün büyük anlam taşıdığını, ancak 10 Kasımlar'ın hüzün değil Yüce Önder'i daha çok anlamanın gerektiği bir gün olarak algılanması gerektiğini vurguladı. Çocuklardan her zaman Atatürk ilke ve devrimlerinin yolunda olmaları konusunda söz vermelerini isteyen Çalışkan, "Gelecekte bizleri daha güzel ve aydınlık günler bekliyor. Bu nedenle biz büyükler içimiz rahat olsun" dedi.

Sergiyi gezerken duygulanan Başkan Durak, çocukları ve öğretmenlerini tebrik etti. Sergide Ayşe Kaya, Aybek, Amaç, Gülücük, Alfabe, Nisan, Topaç, İlk Şirinler, Sevgi Dünyası, İdeal, Eksen, Karşıyakalı Çocuk Kulübü, İstikbal, İlke, Mavişehir Panda, Erinç, Okyanus, Çilek ve Bilge Çağı Çocuk Yuvası öğrencilerinin eserleri yar alıyor. Sergi 17 Kasım tarihine kadar Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı'nda gezilebilecek.

.
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2005 Cuma 12:25:36
Güncelleme :29 Kasım 2005 Salı 11:59:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?