24
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ
Belediye Sayfaları

Park atölyesi arı gibi

Karşıyaka Belediyesi Parklar Müdürlüğü, park ve spor tesislerinde kullanılan malzemeleri üretmek amacıyla kurduğu atölyeler sayesinde kara geçti. Karşıyaka Belediyesi Örnekköy Şantiye Tesisleri'nde hizmete giren atölyede son 5 ay içerisinde 200 adet bank, 150 çöp kovası, 6 adet çocuk parkı ünitesi, 14 adet spor sahası demir ihatası gerçekleştirildi.

Parklar Müdürlüğü ayrıca 200 adet parkın bakımını gerçekleştirerek, eksiklikleri atölye çalışmalarıyla tamamladı. Piyasada yaklaşık 300 milyon lira olan bir bankı 100 milyon liraya imal ettiklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, bu tasarrufla daha çok hizmet üretme imkanı kazandıklarını kaydetti.

Atölyenin hizmete girmesiyle parkların yapımında ve bakımında hizmetlerin arttığını söyleyen Durak, "Aynı hizmeti dışarıdan aldığımızda hizmette aksamalar meydana geliyordu. Şimdi bünyemizde bulunan 270 parkın bakımını kısa sürede yapabiliyor, eksiklikleri tamamlayabiliyoruz. Atölyemiz adeta bir fabrika gibi çalışıyor. Kısa sürede ürettiği malzemeler Karşıyaka'mızın muhtelif parklarında yerini aldı. Aynı hızlı çalışmalarımızı sürdürerek ilçemizi gerçek kimliğine uygun konumuna getirmeye kararlıyız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2005 Salı 15:13:40
Güncelleme :2 Ağustos 2005 Salı 15:16:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?