2
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

23 Nisan Karşıyaka'da coşkuyla kutlandı

Karşıyaka Belediyesi ile ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle organize edilen 14. Uluslar arası Karşıyaka Çocuk Şenliği’nde salon gösterileri muhteşem sahnelerle gerçekleşti. Karşıyaka Spor Salonu’ndaki gösterilerde tüm gruplar kendi ülkelerinin oyunlarını sergilerden seyircilerden büyük alkış aldı.

Çocuk şenliğine sahip çıkan Karşıyakalılara teşekkür eden Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak “Bizlere cumhuriyet Türkiye’sini armağan eden önderimiz Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu bayramı dünya çocuklarıyla paylaşarak kutluyoruz. Konuğumuz yüzlerce çocuğun bir hafta süren etkinliklerinde bizleri destekleyen, bizlerle birlikte olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Karşıyaka Milli Eğitim Müdürü Nezih Suluhan’da konuk çocuk ile birlikte dünya kardeşliğine adım atacak şenlik gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Her ülke 10 dakika süren gösterilerinde birbirinden güzel oyunlarını oynadı. Şenliğe bu yıl ilk kez katılan Saka Cumhuriyeti, Slovakya ve ülkemizden Ağrı ekipleri şenliği büyüsüne kapıldıklarını, bu mutluluğu unutamayacaklarını belirtti. Salondaki gösteriler sonrasında ise bütün çocuklar aynı anda sahaya inip el ele tutuşarak müzik eşliğinde danslar etmeye başladı. Bu sırada konfetiler salonu doldurmaya başlayınca muhteşem bir coşku ile oyunların finali gerçekleşti. Seyirciler de gösteriye katılmasıyla salon alkış sesleriyle adeta inledi.
Uluslar arası Karşıyaka Çocuk Şenliği’ne katılan konuklar yarın (23 Nisan Pazar) Karşıyaka Stadı, Atatürk Stadı, Çiğli ve Menemen’de düzenlenen resmi törenlere katılıp gösteriler gerçekleştirecek.

Bostanlı rekreasyon alanına da kurulacak eğlence parkı çocuklara gün boyunca ücretsiz hizmet edecek.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2006 Salı 12:31:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?