1
Haziran
2024
Cumartesi
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Miniklere yeni yıl hediyesi

Karşıyaka Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü her yıl sonu olduğu gibi yeni yıl programlarına Karşıyaka Çocuk Yuvası’ndan başladı.

Yaşları 06 ilâ 12 arasında değişen minikler, Karşıyaka Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu sürpriz yeniyıl partisi ile 2006 yılına erken girmenin ayrıcalığını yaşadılar.

Birbirinden renkli ve eğlenceli şovların yeraldığı programda, Karşıyaka Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Ayfer Çalışkan Belediye Başkanı Cevat Durak’ın selamlarını iletirken çocuklara seslenerek, “Bugün yeniyılı daha güzel ve neşeli karşılamak, sizlerin gülen yüzlerinizle selamlamak için çocuk yuvasına özellikle geldik. Bizler eski yılı sonlandırıp, yeniyıl coşkusuna artık gelenekselleşen bir şekilde her zaman olduğu gibi yine yuvamızdan başladık” dedi.

Ve miniklere özel bir eğlence hazırladıklarını ifade etti. Karşıyaka Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş de bu güzel organizasyondan büyük mutluluk duyduklarını belirterek miniklerin de yeni yıllarını kutladı. Karşıyaka Belediye Başkanına bu jestinden ötürü ayrıca teşekkür etti.

Minikler popüler şarkılar eşliğinde dans ettiler. Daha sonra yeniyıl pastası hep birlikte kesilerek eğlenceli anlar yaşandı. Belediye Başkanı Cevat Durak’ın eşi Birsen Durak, Belediye Meclis Üyeleri ve gönüllülerin de katıldığı çocuk yuvasındaki programda miniklere belediyenin hazırlamış olduğu armağanlar dağıtıldı. Armağanlar yaş ve cinsiyet gruplarına göre öğretici ve eğlendirici oyuncaklardan seçildi.

Yeniyıl programında Sıcakkan Sanat Merkezi animasyon gösterileri sunarken, Grup Nüans da hareketli ve keyifli şarkılar seslendirdi.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 14:38:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?