24
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Başkan Durak'a engellilerden plaket

Karşıyaka Ortopedik Özürlüler Rehabilitasyon Spor Kulübü Derneği Genel Başkanı Ramazan Kaymaz, kuruluşlarının 20. yılı anısına kendilerine destek olan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’a teşekkür plaketi verdi.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cevat Durak’ı makamında ziyaret eden Kaymaz “Dedebaşı’nda Ortopedik Özürlüler Eğitim ve İş Merkezimiz Karşıyaka Belediyesi katkılarıyla hizmet veriyor. 20 yıldır belediyeden sürekli destek aldık. Ortopedik özürlüleri evlerinin geçimlerine katkı koyabilecek iş sahibi yapmak için kurslar düzenliyoruz. Bizim gibi olanların elinden tutularak topluma yararlı birer birey olmamızı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımızı Cevat Durak bize her konuda destek oluyor, sorunlarımıza sahip çıkıyor. 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle plaket hazırladık, başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Engellilerin topluma kazandırılması için emek veren herkesi kutladıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak “Derneğiniz bir okul gibi çalışıyor. Toplumdan soyutlanma durumuna dönüşmeden engellilere iş kapısını açıyor. Belediye olarak her zaman yanınızdayız, destekçiniz olacağız. Karşıyaka Belediyesi olara engelliler dayanışma merkezini açtık. Bundan sonra sorunların çözümü daha da kolaylaşacak, sorunu olan vatandaşlarımıza daha hızlı hizmet vereceğiz” diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2005 Çarşamba 12:24:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?