22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜLTÜR/SANAT
Belediye Sayfaları

Belediyeden özel yılbaşı programı

Karşıyaka Belediyesi özel yılbaşı programı hazırladı. Karşıyaka'da ilk kez meydanda halka açık ve ücretsiz konser düzenlenecek. 31 Aralık'ta saat 21.00'de İskele ile Anıt arasındaki Anayasa Meydanı'nda başlayacak eğlencede Tuğba Özerk, Ebru Destan vatandaşları coşturacak. Geceye Vatan Şaşmaz'da renk katarken, DJ Erol Derviş de yer alacak. Havai fişek gösterileriyle süslenecek eğlence saat 00.30'a kadar sürecek.

Çağdaş kentlerde olduğu gibi Karşıyaka'nın da yeni yıl coşkusunu yaşayacağını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, "Öncelikle kamu binalarımızı aydınlatmayla çalışmaya başladık. Karşıyaka Çarşısı'ndaki iki binamız başta olmak üzere Bayraklı Şube Müdürlüğümüz, Mavişehir'deki Karşıyaka Spor Salonu, Nikah Sarayı ile kafeteryalarımız rengarenk olacak. Ayrıca kaymakamlık binası gibi özel yerler ile meydanları renkli ışıklarla süsledik. Yaşayan, canlı bir Karşıyaka hepimizin özlemiydi, onu gerçekleştiriyoruz. Birçok işyeriyle kurumdan da destek gördük" dedi.

Yılbaşı gecesinde meydanlarda toplanarak hep bir arada eğlenmenin dünyanın pek çok kentinde geleneksel hale dönüştüğünü kaydeden Başkan Durak, "Karşıyaka'da da talepler üzerine bu şekilde bir program hazırladık. Herkesin kolay ulaşması için etkinliği İskele yanındaki Anayasa Meydanı'nda gerçekleştireceğiz. Geceyi havai fişek gösterileriyle süsleyeceğiz. Eğlenmek isteyen herkesi alana bekliyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2005 Pazartesi 15:07:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?