18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT
Belediye Sayfaları

Kaf Kaf'ın 83 yıllık tarihi bu sergide

Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka Spor Kulübü (KSK) işbirliği ile Karşıyaka Festivali kapsamında "Geçmişten Günümüze KSK" konulu fotoğraf sergisi Carrefour-Sa sergi salonunda açıldı.

Serginin açılışını, Belediye Başkanı Cevat Durak, Karşıyaka Belediyesi eski Başkanı ve şu an 1912 KSK'in yöneticiliğini yapmakta olan Cihan Türsen, KSK'nin bir dönem yöneticiliğini yapan başkanları ile eski, yeni teknik adamları birlikte gerçekleştirdi. Kulübün 1912 yılında başlayan kuruluşundan günümüze kadar geçen dönemi fotoğraflarla belgeleyen sergide unutulmaz anlar da bir kez daha hatırlandı. Hem coşkunun hem de hüznün birarada olduğu sergide toplam 50 adet fotoğraf yer alıyor.

Açılış esnasında bir konuşma yapan Başkan Cevat Durak, KSK'yi imkanlar dahilinde desteklediklerini, ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Durak, spora hizmet etmek gerektiğini, bunu da belediye olarak ilçeye yeni tesisler kazandırarak yapacaklarını söyledi. Bu çalışmanın gerçekleşmesinde emeği geçen KSK Asbaşkanı ve aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi de olan Ahmet Diker'e ayrıca teşekkür eden Cevat Durak, en büyük dileklerinin KSK'nin başarıyı en kısa zamanda yakalayarak eski parlak günlerine geri dönmesi olduğunu vurguladı.

Belediye Başkanı Durak, KSK'nin geçen sezona hızlı ve şanslı başladığını ancak son anda başarısız olduğunu ifade ederken, bu yıl ise tam tersi bir şekilde mağlubiyetlerle başlandığını ama sporcuların başarıyı sonunda kucaklayacaklarına inandığını belirtti.

Neşeli bir ortamda açılışı yapılan sergiyi de gezen konuklar, fotoğrafları tek tek inceledi. Açılan anı defterini imzalandı. Sergi 05 Eylül 2005 tarihine kadar sanat ve sporseverlerce gezilebilecek. 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 16:16:00
Güncelleme :2 Eylül 2005 Cuma 16:37:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?