16
Haziran
2024
Pazar
YAŞAM
Belediye Sayfaları

Bostanlı'da otel gibi restoran

Müşterilerine yıllardır birbirinden lezzetli yemekler ve hoşça vakit geçirebilecekleri bir ortam eşliğinde, kaliteli hizmet sunan Bostanlı Ocakbaşı Restourant, yepyeni bir uygulamayla müdavimlerinin karşısına çıktı. İzmir'in gözde mekanlarından olan restoran, bayan ve erkek tuvaletlerine yeni bir görünüm kazandırdı. 

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde bulunan Bostanlı Ocakbaşı Restourant, müşterilerine daha da kaliteli hizmet verebilmek için, yemekleri ve salonlarındaki iç atmosferinden sonra erkek ve bayan tuvaletlerinde seçkin bir yer olduğunu kanıtladı. Tuvaletlerde her çeşit parfüm ve deodoranttan diş macununa, tıraş takımından makyaj malzemesine kadar çok farklı kozmetik ürünü sunan restoran yönetimi, bu uygulamanın vatandaşların da büyük beğenisini topladığı ifade ediyor. Böylece restorana gelen bayan ve erkek müşteriler diledikleri zaman lavaboya giderek kişisel bakımlarını gerçekleştirebiliyor. 

Restorana gelen ünlü türkücü İzzet Yıldızhan da bu uygulamanın takdir edilecek bir hizmet olduğunu ifade ederek, "Gerçekten ben de birçok restorana girdim çıktım. Ama böylesini hiç görmedim. Müşterileri için her şeyi düşünmüşler" dedi. İşyeri sahibi Hamit Polat ve Gıyasettin Ayata'nın bu uygulaması mekanın müdavimlerinden de tam not aldı.
iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2006 Çarşamba 10:34:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gülnur vuruşkan IP: 88.240.86.xxx Tarih : 30.09.2006 14:10:06
bizim türk milletimiz yine bu güzel hizmetin suyunu cıkarır birzaman sonra.Varolan makyaj malzemelerinin yada diğer hertürlü malzemenin kaybolmaya başlaması yakındır. Keşke sürdürülebilse ve bizler hayranlıkla izlesek.