23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM
Belediye Sayfaları

Karşıyaka daha temiz olacak

Karşıyaka Belediyesi, daha temiz bir çevre ve ilçe sokaklarını pırıl pırıl yapmak için mini bir süpürge aracı satın aldı.

Tennant marka süpürge aracının belediyenin kendi imkanları ve Devlet Malzeme Ofisi'nin (DMO) aracılığıyla 42 bin 723 YTL'ye satın alındığı bildirildi. Aracın Karşıyaka Çarşısı'nın ve yan sokaklarının temizliğinde kullanılacağı belirtildi. Mini süpürge aracı gün boyu Karşıyaka Çarşısı başta olmak üzere tüm yan ve ara sokaklarda modern temizlik anlayışında hizmet veriyor.

Belediye Başkanı Cevat Durak, çevreye büyük önem verdiklerini dile getirerek, "İlçemizin en çok yoğun olduğu yer Karşıyaka Çarşısı. Burada gün boyu kirlenme yaşanabiliyor. Bu sebeple bu süpürge aracıyla kirlenmenin önüne geçmeye çalışıyoruz, araç sabahtan akşama kadar hizmet vermektedir" dedi.

Şimdilik bir adet mini süpürge aracı alındığını; ancak ilerleyen aylarda yeni süpürge araçları satın alınarak bu hizmetin bütün Karşıyaka geneline yayılacağını hatırlatan Durak, en büyük hedeflerinin Avrupa standartlarına yakışır tertemiz bir ilçe olduğunu ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2005 Cumartesi 18:45:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?